Uit mijn hart. Ben moe.

Hoe en waar moet ik nou beginnen?! Ik zou mezelf minstens één keer op het witte doek willen zien voordat ik een keer doodga. Ik hoef er niet duizenden van te verdienen of iets, maar gewoon een keer mijn droom waarmaken. Is dit teveel gevraagd? Hoe moet ik dit doen, waar moet ik beginnen? Ik weet het allemaal even niet meer. Ik ben moe besef ik sinds een week of drie, mentaal moe, omdat ik niet mijn dromen achter na kon gaan vroeger. Ik zat vast tussen twee culturen, om mezelf te kunnen zijn heb ik een heftige beslissing moeten nemen op mijn 27e en alles en iedereen achter moeten laten. Moest ik dit op mijn 17e al doen denk ik soms? Had ik toen nog de kans om te acteren en mijn droom achter na te gaan? Waar moet ik nou op mijn 29e beginnen? Wie wil mij nu nou met eigenlijk nul prof. ervaring ooit in zijn product hebben? Ik ben echt gebroken. Er zou een wonder moeten gebeuren om dit waar te maken. Iemand die mij laat zien waar ik moet beginnen wat ik moet doen? Hoe fantastisch zou het zijn om naast Carice van Houten, Chantal Janzen en/of Linda de Mol te staan of andere van onze goede acteurs en actrices. Dit zijn enkele namen die zo in mij op komen, maar God wat zou het een eer zijn om met hen samen in een film/serie te mogen spelen. Wat zou ik trots zijn en veel van hun kunnen leren.  Ik heb verder alles ik mag niet klagen, maar dit kleine deeltje wat ik nooit echt heb gedaan is toch een grote gemis in mijn leven besefte ik enkele weken terug. Het is echt niet leuk, echt niet fijn om je droom niet achter na kunnen gaan door omstandigheden en nu niet weten waar je moet beginnen en er erg onzeker over worden, bang zijn dat je een keer dood gaat zonder je droom waar hebt kunnen maken. Ik wil echt niet beroemd worden of bakken met geld verdienen. Ik zou alleen willen acteren en rond willen komen meer hoef ik niet. In iemand anders zijn/haar huid kruipen, voelen wat anderen voelen dit uiten dit spelen, veel leren van de mensen met wie je samen werkt op dat moment. Ik geloof dat mensen die in het vak zitten veel leren en niet alleen op werk gebied. Je komt veel mensen tegen met andere visies en missies daar kan je ook veel van leren daar geloof ik in. Wat zou dat een bevrijding zijn voor mij. Wat zou ik dolblij en gelukkig zijn.  Dit schrijf ik nu zo zonder na te denken en publiceer het meteen, ik hoop niet dat ik me hiervoor hoef te schamen. Ik ga het ook niet controleren op fouten enz. Dit is zo uit mijn hart gekomen en impulsief snel getypt. Ik hoop dat jullie allemaal wel achter jullie droom kunnen gaan en dat er mensen zijn die in jullie geloven en jullie steunen. Dit hoop ik echt vanuit mijn hart.

Heel veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s