Iets met willen jullie ‘helpen’?

Het voelt alsof ik weer kan ademhalen, een beetje mijn eigen leven terug krijg. Mijn eigen keuzes maak en daar dan ook het beste van maak of te minste probeer. Moe ben ik wel, maar ook weer energie vol. Ik heb veel ideeën, maar productief ben ik niet echt. Ik ben erg blij met wat er allemaal in mij op komt, maar echt de energie heb ik er niet voor. Ik geloof wel dat het er aan zit te komen. Ik geloof dat ik binnenkort echt mezelf kan zijn, mijn eigen ik kan laten zien aan de wereld. Ik voel nu al dat het mij een euforisch gevoel gaat geven. Dat ik echt kan genieten van mezelf zijn en van mijn leven met alles en iedereen om mij heen die ik wil. Stiekem hoop ik natuurlijk iets van mezelf uit te geven in het nieuwe jaar, ergens aan het einde van 2019. Dat ik dan trots op mezelf kan zijn dat ik het dan gewoon heb gedaan. Ik moet nadenken of ik het onder een pseudoniem wil gaan uitbrengen of niet. Op zich maakt het niet veel uit, maar aan de andere kant maakt het mij ook kwetsbaar als ik het onder mijn eigen naam ga uibrengen. Ik weet dat ik voor mezelf de voor en nadelen moet gaan opschrijven. Misschien dat jullie mij hier een beetje mee kunnen helpen? Is er iets specifieks waar jullie willen dat ik over ga schrijven? Ik heb een aantal ideeën, maar wil kijken wat er zo uit mijn ‘pen’ gaat komen zonder er echt over na te denken. Ik wil dat het eerlijk is en zo uit mijn hart komt.

Liefs ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s